متغیر وفاداری مشتریا ن
ابعاد
شاخص ها
وفاداری مشتریان
۱٫ من بانک قرض الحسنه مهر ایران را به دیگران پیشنهاد و آنها را تشویق میکنم از خدمات آن استفاده
کنند.
۲٫ من به نکات مثبت بانک قرض الحسنه مهر ایران زمانی که کسی از آن انتقاد می کند اشاره می کنم.
۳٫ برای من دشوار است به حمایت و طرفداریم از بانک قرض الحسنه مهر ایران پایان دهم.
(( اینجا فقط تکه ای از متن درج شده است. برای خرید متن کامل فایل پایان نامه با فرمت ورد می توانید به سایت feko.ir مراجعه نمایید و کلمه کلیدی مورد نظرتان را جستجو نمایید. ))
۴٫ تمایل دارم خدمات مالی خود را از بانک قرض الحسنه مهر ایران دریافت نمایم.
۵٫ من به ارتباطم با بانک قرض الحسنه مهر ایران متعهد هستم
جدول ۳-۴- شاخص های وفاداری مشتریان
پس از تدوین طرح مقدماتی پرسشنامه تلاش گردید تا میزان روایی و پایایی پرسشنامه تعیین شود.
۳-۸- روایی و پایایی ابزار سنجش
۳-۸-۱- روایی( اعتبار)[۵۶] پرسشنامه
مقصود از روایی آن است که وسیله اندازه گیری، بتواند خصیصه و ویژگی مورد نظر را اندازه بگیرد در یک پژوهش برای بررسی روایی پرسشنامه از روش روایی محتوائی، ملاکی و اعتبار سازه استفاده می شود. روایی محتوائی بیشترین کاربرد را در تعیین روایی یک مقیاس دارد. اعتبار محتوای یک ابزار اندازه گیری به سوال های تشکیل دهنده آن بستگی دارد. برای تعیین اعتبار محتوائی، پرسشنامه به تعدادی از صاحب نظران و اساتید مدیریت و علوم رفتاری داده شده و از آنها در مورد سوالات و ارزیابی فرضیه ها نظرخواهی می گردد تا روایی پرسشنامه را تایید نمایند.
۳-۸-۲- پایایی( اعتماد)[۵۷] پرسشنامه
قابلیت پایایی یکی از ویژگی های فنی ابزار اندازه گیری است که نشان دهنده این است که ابزار اندازه گیری تا چه اندازه نتایج یکسانی در شرایط مشابه به دست می دهد. بازآزمائی، آزمون همتا، تصنیف، کودر-ریچاردسون و آلفای کرونباخ از جمله روش های سنجش پایایی هستند که در این جا روش آلفای کرونباخ تشریح می شود. یکی از روش های محاسبه قابلیت پایایی، ضریب آلفای کرونباخ می باشد که برای محاسبه آن ابتدا باید واریانس نمرات هر سوال پرسشنامه و واریانس کل آزمون را محاسبه کرد و سپس با بهره گرفتن از فرمول زیر مقدار ضریب آن را محاسبه نمود (بیکر،۱۳۷۷).
α= ضریب آلفای کرونباخ k= تعداد سوال های پرسشنامه
= واریانس مربوط به سوال i = واریانس کل آزمون
در این تحقیق به منظور تعیین پایایی آزمون از روش آلفای کرونباخ و نرمافزار ۱۹ spss استفاده شده است.
بدین منظور یک نمونه اولیه شامل ۶۰ پرسشنامه پیش آزمون گردید و سپس با بهره گرفتن از دادههای به دست آمده از این پرسشنامهها و به کمک نرمافزار آماری ۱۹spss میزان ضریب اعتماد با روش آلفای کرونباخ محاسبه شد که کل سئوالات پرسشنامه حدود ۹۱۸/ ۰ بدست آمد و این عدد نشان دهنده آن است که پرسشنامه مورد استفاده، از قابلیت اعتماد و یا به عبارت دیگر از پایایی لازم برخوردار میباشد.
جدول ۳-۵- پایایی کل پرسشنامه
آلفای کرونباخ
تعداد سئوال
۹۱/۰
۳۰
جدول ۳ -۶- جدول پایایی پرسشنامه برای هر متغیر
ردیف