۳.۷۶
۳.۸۶
۴- دسترسی به خدمات پزشکی و بهداشتی
۰.۵۸-
۳.۳۷
۳.۹۵
شکل(۱۵-۴): انتظارات /عملکرد تسهیلات و خدمات مقصد
مطابق ماتریس انتظارات و عملکرد تسهیلات و خدمات مقصد (شکل ۱۵-۴) همه مؤلفهها بر روی سناریوی (Lose) قرار گرفتهاند و این به معنای برآورده نشدن انتظارات از این مؤلفهها میباشد.
به منظور محاسبه سطوح رضایت گردشگران از مؤلفه های تصویر از مقصد از سه گویه استفاده شده است جدول (۶-۴). مقایسه میانگین انتظارات و عملکرد برای گویه های تصویر از مقصد نشاندهنده آن است که تفاوت میانگینها برای گویههای (بحرانهای امنیتی و درگیریهای داخلی در میزان رضایت اینجانب تأثیر داشته است و تاثیر بحرانهای فعلی در کشور عراق برای مسافرت مجدد) منفی بودند که این بدان معنا میباشد که بحران های امنیتی بر رضایت پاسخگویان و مسافرت مجدد آنان به کشور عراق موثر میباشند و و برای گویه (میزان بحران امنیتی و درگیریهای داخلی در کشور عراق) مثبت میباشد. یعنی میزان بحرانها و درگیرهای امنیتی موجود در کشور عراق از میزان بحرانها و درگیرهای امنیتی مورد انتظار پاسخگویان کمتر بوده است.
(( اینجا فقط تکه ای از متن درج شده است. برای خرید متن کامل فایل پایان نامه با فرمت ورد می توانید به سایت feko.ir مراجعه نمایید و کلمه کلیدی مورد نظرتان را جستجو نمایید. ))
جدول (۶-۴):انتظارات، عملکرد و سطح رضایت از تصویر از مقصد
تصویر از مقصد
سطح رضایت
عملکرد
انتظارات
عملکرد- انتظارات
میانگین
میانگین
۱- بحرانهای امنیتی و درگیری های داخلی در میزان رضایت اینجانب تأثیر داشته است
۰.۶۱-
۲.۸۶
۳.۴۷
۲- میزان بحران امنیتی و درگیری های داخلی در کشور عراق
۰.۰۱
۳.۵۹
۳.۵۸
۳- تاثیر بحرانهای فعلی در کشور عراق برای مسافرت مجدد
۰.۶۴-
۲.۸۸
۳.۵۲
مطابق ماتریس انتظارات وعملکرد تصویر از مقصد مؤلفهی دو (میزان بحران امنیتی و درگیریهای داخلی در کشور عراق) بر روی سناریوی (WIN) قرار دارند و این به معنای برآورده شدن انتظارات از این مؤلفهها میباشد اما مؤلفهی اول (بحرانهای امنیتی و درگیریهای داخلی در میزان رضایت اینجانب تأثیر داشته است) و سوم (تاثیر بحرانهای فعلی در کشور عراق برای مسافرت مجدد) بر روی سناریوی (Lose) قرار گرفته که این به معنای برآورده نشدن انتظارات از این مولفه میباشد (شکل ۱۶-۴).
شکل (۱۶-۴): انتظارات /عملکرد تصویر از مقصد
۴-۴- سنجش تاثیرگذاری ابعاد محصول گردشگری توریسم مذهبی کشور عراق بر رضایت گردشگران شهر تبریز
برای تحلیل و آزمون فرضیات تحقیق رابطه بین امکانات و کیفیت خدماترفاهی (متغیرمستقل) و رضایت گردشگران (متغیروابسته)، رابطه بین بحرانهای امنیتی و وجود درگیریهای داخلی و رضایت گردشگران، رابطه بین برخورد متولیان امر و ضابطین و رضایت گردشگران بررسی و با بهره گرفتن از مدل رگرسیونی تک متغیره و در نهایت روابط بین جاذبه مقصد، دسترسی مقصد، تسهیلات مقصد، تصویر از مقصد (متغیر مستقل) رضایت گردشگر (متغیر وابسته) با بهره گرفتن از مدل رگرسیون چند متغیره مورد بررسی و سنجش قرار گرفت. در رگرسیون چندگانه، چند متغیر مستقل مدلی را میسازند که مقدار متغیر وابسته را پیشبینی میکنند. در واقع ضرایب مدلهای رگرسیونی امکان شناسایی روابط بین متغیرهای مستقل و وابسته را فراهم میآورند.
رابطه ریاضی رگرسیون تک متغیره مطابق رابطه (۴-۱)است
رابطه (۴-۱) Y= β۰+ β۱+ɛ
و معادله تجربی رگرسیون چند متغیره مطابق رابطه (۴-۲) میباشد:
رابطه (۴-۲)Y = a + b1X1 + b2X2 + … + bnXn