سن مدیر (سال)
۶۰ به بالا
۶۰- ۵۰
۵۰- ۴۰
۴۰- ۳۰
۳۰- ۲۰
سطح تجربه مدیر (سال)
۵- ۰
۱۰- ۶
۱۵- ۱۱
۲۰- ۱۶
۲۵- ۲۱
۳۰- ۲۶
۳۰ به بالا
اندازهی گله (رأس)
۵۰-۲۰
۱۵۰-۵۱
۳۰۰-۱۵۱
۳۰۰ به بالا
ماتریسها برای متغیرهای مستقل ثابت (شاخصهای شخصی و اجتماعی) و همچنین ماتریس متغیرهای وابسته (پارامترهای اقتصادی و مدیریتی) بصورت پیآیند تعریف گردید:
( اینجا فقط تکه ای از متن فایل پایان نامه درج شده است. برای خرید متن کامل پایان نامه با فرمت ورد می توانید به سایت feko.ir مراجعه نمایید و کلمه کلیدی مورد نظرتان را جستجو نمایید. )
سپس این شاخصها از طریق بکارگیری رگرسیون خطی چندمتغیره (MLR) مورد تجزیه و تحلیل واقع شدند. همچنین جهت بررسی میزان همبستگی بین متغیرهای مستقل و وابسته نیز از رویهی همبستگی استفاده گردید که اساس آن محاسبهی ضریب همبستگی پیرسون (Pearson Correlation Coefficients) میباشد.
۳-۳-۷- بررسی تأثیر راهبردهای مدیریتی تغذیه ای :
در این بخش راهبردهای مدیریتی مورد نظر عبارت بودند از: بالانس بودن جیره، وجود خوراک ریز در جیره، استفاده از خوراکTMR، استفاده از بیکربنات سدیم در آخور و افزودنیهای خوراکی
۳-۳-۸- بررسی تأثیر راهبردهای مدیریتی غیر تغذیه ای:
جایگاه:
در این قسمت ۴ راهکار مورد ارزیابی قرار گرفت که شامل: جنس بستر، تعداد دفعات جمع آوری کود، زمان ایستادن گاو برای شیردوشی و تعداد دفعات شیردوشی بود.
سمچینی و مراقبت از سم:
در این قسمت ۴ راهکار که عبارتند از: تعداد دفعات سمچینی در سال، اهمیت به بهبود ژنتیکی و اصلاح نژاد در سم و استفاده از حوضچه های ضد عفونی مورد ارزیابی قرار گرفت.
۳-۳-۹درمان و هزینههای بیماری:
این بخش شامل روش درمان بیماری، علت بیماری، درصد ابتلا به بیماری در سال، درصد حذف گاوهای مبتلا به بیماری، هزینه درمان به ازای هر راس و زیان اقتصادی این بیماری در سال مورد ارزیابی قرار گرفت.
فصل چهارم
نتایج و بحث
۴- فصل چهارم (نتایج و بحث)
۴-۱-گروهبندی مزارع پرورش گاوشیری:
ضوابط فنّی احداث دامپروری و واحدهای پرورشی که از سوی معاونت امور دام وزارت جهاد کشاورزی اعلام گردیده به شرح زیر میباشد:
۱- واحدهای کوچک به ظرفیت ۲۰ الی ۵۰ رأس گاو مادر
۲- واحدهای متوسط به ظرفیت ۵۱ الی ۱۵۰ رأس گاو مادر
۳- واحدهای بزرگ به ظرفیت ۱۵۱ الی ۳۰۰ رأس گاو مادر
۴- واحدهای خیلی بزرگ به ظرفیت بیش از ۳۰۰ رأس گاو مادر (حدّاکثر ۵۰۰ رأس)
مطابق با این ضوابط در تحقیق حاضر دامداریهای مورد بررسی به ۴ گروه کوچک، متوسط، بزرگ و خیلی بزرگ تقسیم شدند. براساس این تقسیمبندی تعداد دامداریها در ظرفیتهای مختلف به قرار جدول۴-۱ است:
جدول۴-۱- تقسیمبندی دامداریها به گروههای با ظرفیتهای مختلف
نوع دامداری