۱۱,۱۲,۱۳,۱۴,۱۵,۱۶,۱۷,۱۸,۱۹,۲۰,۲۱,
۲۲,۲۳,۲۴
۱۲p12-pter
VWA
۶,۷,۸,۹,۱۰,۱۱,۱۲,۱۳
۲p23-2per
TPOX
۷,۹,۱۰,۱۰٫۲,۱۱,۱۲,۱۳,۱۳٫۲,۱۴,۱۴٫۲,
۱۵,۱۶,۱۷,۱۸,۱۹,۲۰,۲۱,۲۲,۲۳,۲۴,۲۵
۲۶,۲۷
۱۸q21.3
D18S51
X,Y
Amelogenin
۷,۸,۹,۱۰,۱۱,۱۲,۱۳,۱۴,۱۵,۱۶
۵q21-31
D5S818
۱۷,۱۸,۱۹,۲۰,۲۱,۲۲,۲۳,۲۴,۲۵,۲۶,۲۶٫۲
۲۷,۲۸,۲۹,۳۰,۳۰٫۲,۳۱٫۲,۳۲٫۲,۳۳٫۲,
۴۲٫۲,۴۳٫۲,۴۴٫۲,۴۵٫۲,۴۶٫۲,۴۷٫۲,۴۸٫۲
۵۰٫۲,۵۱٫۲
۴q28
FGA
۱-۱۴ معرفی استانها
۱-۱۴-۱ استان کرمانشاه
کرمانشاه یکی از باستانیترین شهرهای ایران است و بر اساس افسانه ها توسط طهمورث دیوبند - پادشاه افسانهای پیشدادیان ساخته شده است. برخی از مورخین بنای آن را به بهرام پادشاه ساسانی نسبت میدهند. کرمانشاه در زمان قباد اول و انوشیروان ساسانی به اوج عظمت خود رسید. در اوایل حکومت شاه اسماعیل صفوی سلطان مراد آق قویونلو با ۷۰ هزار نفر کرمانشاه و همدان را اشغال کرد. صفویه برای جلوگیری از تجاوز احتمالی امپراطوری عثمانی این شهر را مورد توجه قرار داد. در زمان شیخ علیخان زنگنه صدر اعظم صفوی به آبادانی و رونق کرمانشاه افزوده شد. تاورنیه، جهانگرد و بازرگان فرانسوی، درباره کرمانشاه چنین نوشته است: ” هم زمان با حمله افغان و سقوط اصفهان که طومار فرمانروایی خاندان صفوی در نوردیده شد، کرمانشاه به جرم قرب جوار، با تهاجم عثمانیها مواجه گردید و بار دیگر شهر رو به خرابی نهاد.“ نادر شاه به منظور آمادگی در مقابل تجاوز عثمانیها، به این شهر توجهی خاص مبذول داشت. در زمان نادر شاه این شهر مورد هجوم عثمانیها قرار گرفت. اما نادرشاه عثمانیها را به عقب راند، ولی در اواخر زندگی نادرشاه، کرمانشاه با محاصره و تاراج عثمانیها مواجه شد. کرمانشاه در عهد زندیه دستخوش آشوب فراوانی گردید. به طوریکه درکتاب ”تحفه العالم“ عبدالصیف جزایری از کرمانشاه به عنوان خرابه نام برده شده است. در دوره قاجار تا حدی از حملات عثمانیها به ناحیه کرمانشاه کاسته شد. در سال ۱۲۶۷ه.ق، امام قلی میرزا از طرف ناصرالدین شاه به سرحدداری کرمانشاه منصوب شد و مدت ۲۵ سال در این شهر حکومت کرد و در همین دوره بناهایی را احداث و به یادگار گذاشت. این شهر در جنبش مشروطه سهمی به سزا داشت و در جنگ جهانی اول و دوم به تصرف قوای بیگانه درآمد و پس از پایان جنگ تخلیه شد. در نتیجه جنگ تحمیلی عراق علیه ایران، این شهر خسارات زیادی دید و پس از جنگ اقدامات مؤثری در جهت بازسازی آن صورت گرفت. در حال حاضر شهر کرمانشاه، مرکز استان کرمانشاه یکی از هفت کلانشهر کشور(تهران، مشهد، اصفهان، تبریز، شیراز، کرمانشاه و اهواز) است(۴۴).
(( اینجا فقط تکه ای از متن درج شده است. برای خرید متن کامل فایل پایان نامه با فرمت ورد می توانید به سایت feko.ir مراجعه نمایید و کلمه کلیدی مورد نظرتان را جستجو نمایید. ))
۱-۱۴-۱-۱ موقعیت جغرافیایی
استان کرمانشاه در موقعیت ۳۴ درجه شرقی و ۴۷ درجه شمالی شمالی قرار دارد. از شمال به کردستان، از غرب به کشور عراق، از شرق به استان لرستان و همدان و از جنوب به استان ایلام محدود می گردد. شهرستانهای این استان عبارتاند از: اسلامآباد غرب، سنقر، پاوه، صحنه، ثلاث باباجانی، قصر شیرین، جوانرود، دالاهو، روانسر، کرمانشاه، کنگاور، گیلان غرب، سرپل ذهاب، هرسین. در شکل۱-۱۳ استان کرمانشاه به همراه شهرستانهای آن دیده میشود(۴۴).
شکل ۱-۹ موقعیت جغرافیائی استان کرمانشاه)۴۴٫(
۱-۱۴-۲ استان یَزد
یزد سرزمینی کهن با پیشینهای در خور توجه، در تاریخ پر فراز و نشیب ایران است. نام یزد برای اولین بار در آثار دورهی مادها (۷۰۱ تا ۵۵۰ قبل از میلاد) دیده میشود که گواهی بر قدمت سه هزار سالهی این سرزمین است. در دورههای هخامنشی، اشکانی و ساسانی نیز در اسناد و کتیبهها بارها به نام یزد برمیخوریم(۴۵).
حسن پیرنیا، در کتاب خود،"ایران باستان"،به نقل از تاریخ هرودوت، مورخ یونانی(۴۸۴ تا ۴۲۰ قبل از میلاد)، بر مبنای کتیبههای داریوش، یزد را بنا بر رسم یونانیان، به نام ایساتیس میخواند. وی میافزاید: یزد در عصر اشکانی در قلمرو حکومت مهرداد اول بود و در این شهر به نام او سکه ضرب میکردند. در دورهی پادشاهی اردشیر بابکان، (۲۴۱-۲۲۴م) بنیانگذار سلسلهی ساسانی، یزد زیر نفوذ او بود. پس از ظهور اسلام و فروپاشی دولت ساسانی، در زمان خلافت عمر، و به روایت برخی، در دوران عثمان (دهه ی سوم هجری)، شهر یزد و نواحی آن فتح شد. از آن زمان تا پایان حکومت امویان، فرمانروایان عرب بر این ولایت حکمرانی میکردند. چنانکه آمده است، در دوران خلافت حضرت علی(ع)، مسلم ابن زیاد، والی فارس، مالیات یزد را هم میگرفت. چنین بود تا هنگامیکه بهدست خود ایرانیان، حکومت های مستقل و نیمه مستقلی تشکیل شد و فرمانروایان ایرانی بر ولایت یزد حاکم شدند(۴۵).
مرکز این استان، شهر یزد است. یزد منطقهای خشک و بیابانی است. گروه بزرگی از زرتشتیان ایران در استان یزد و بویژه شهر یزد زندگی میکنند. زبان مردم استان یزد فارسی با لهجه یزدی است. آبادی نشینی در این منطقه از قدمت طولانی برخوردار است. این سرزمین از گذرگاههای مهم در ادوار تاریخی محسوب میشده است. این ناحیه در دوره هخامنشیان از راههای معتبر موسسههای راهداری، مراکز پستی و چاپاری برخوردار بودهاست. راهداری در یزد قدیم چنان اهمیتی داشت که خاندان آل مظفر از منصب راهداری ناحیه میبد به پادشاهی رسیدند. با اینهمه این استان از درگیریها و جنگهای تاریخ کشور ایران تا حدودی ایمنی داشتهاست. سختگذر بودن راهها به همراه محدودیت منابع آبی مانع عمده تسخیر این منطقه توسط بعضی از حکومت های بزرگ و کوچک حاشیه و پیرامون این منطقه در طول تاریخ بودهاست. همان طور که در شکل ۱-۱۴ دیده می شود استان یزد دارای شهرستان های ابرکوه، اردکان، بافق، بهاباد، تفت، خاتم، صدوق، طبس، مهریز، میبد و یزد می باشد که شهرستان های مهریز و تفت از آب و هوای خوبی برخوردار می باشد (۴۵).