۰٫۸۶۹۲
مجموع
۴٫۰۲۹۶
انحراف معیار جامعه نمونه و بر اساس آن بیشینه و کمینه مجموع امتیاز نهایی عامل در جدول زیر نشان داده شده است.
همانطور که از جدول زیر نمایان است، امتیاز نهایی این عامل از ۵، از نظر پاسخ دهندگان بین ۳٫۸۱۷۶ و ۴٫۲۴۱۶ میباشد و این بدان معناست که از نظر پاسخ دهندگان میزان این عامل در سازمان مدیریت صنعتی “زیاد” میباشد.
انحراف معیار
۰٫۲۱۲۰۲۵
بیشینه (MAX)
۴٫۲۴۱۶
میانگین
۴٫۰۲۹۶
کمینه (MIN)
۳٫۸۱۷۶
۴-۳- تحلیل داده ها
بر اساس تحلیل آماری و نتایج بدست آمده جداول زیر بر اساس الگوی “شبکه استراتژیک” مک فارلن و مک کنی برای هر یک از موضوعات مطرح شده تهیه شد.
(( اینجا فقط تکه ای از متن درج شده است. برای خرید متن کامل فایل پایان نامه با فرمت ورد می توانید به سایت nefo.ir مراجعه نمایید و کلمه کلیدی مورد نظرتان را جستجو نمایید. ))
۴-۳-۱- استراتژی فناوری اطلاعات
نمودار ۹-۴ جایگاه استراتژیک سازمان مدیریت صنعتی را در شبکه استراتژیک نشان میدهد. این نمودار نشان میدهد که از نظر پاسخ دهندگان، استراتژی فناوری اطلاعات موثر و مناسب برای سازمان مدیریت صنعتی، استراتژی چرخشی میباشد؛ بنابراین فرضیه نخست این تحقیق به اثبات میرسد.
در استراتژی چرخشی سازمان در حال حاضر به فناوری اطلاعات خیلی وابسته نیست، ولی ممکن است که در آینده برای تقویت موقعیت رقابتی خود در بازار از آن بهره گیرند مانند برخی از شرکتهای بیمه و شرکتهای مشاورهای.
نمودار ۹-۴- جایگاه استراتژیک سازمان مدیریت صنعتی در شبکه استراتژیک
۴-۳-۲- استراتژی خدمات فناوری اطلاعات
نمودار ۱۰-۴ جایگاه استراتژیک سازمان مدیریت صنعتی را در شبکه استراتژیک نشان میدهد. این نمودار نشان میدهد که از نظر پاسخ دهندگان، استراتژی خدمات فناوری اطلاعات موثر و مناسب برای سازمان مدیریت صنعتی، استراتژی کارگاه شغلی میباشد؛ بنابراین فرضیه فرعی این تحقیق به اثبات میرسد.
استراتژی تعمیرگاه شغلی متناسب است با تماس کم با کاربر و درجه بالایی از شخصی سازی؛ توسعه نرمافزار، ارزیابی فنی محصولات، ارزیابی پیمانکاران برخی از نمونههای خدمات در این دسته میباشند. از آنجا که درخواست خدمات بسیار متنوع میباشد، داشتن روشی منسجم برای برآورد زمان و منابع لازم برای اینگونه از خدمات و همچنین ارزیابی عملکرد و کیفیت خدمات لازم به نظر میرسد. بسیاری از این قبیل خدمات قابل برونسپاری هستند، اما باید دقت شود که پس از تعریف دقیق خدمات مورد نیاز و ارزیابی پیمانکار این کار انجام گیرد.
نمودار ۱۰-۴- جایگاه استراتژیک سازمان مدیریت صنعتی در شبکه استراتژیک خدمات
۴-۳-۳- استراتژی سبد کاربردها و سیستمهای اطلاعاتی
نمودار ۱۱-۴ جایگاه استراتژیک سازمان مدیریت صنعتی را در شبکه استراتژیک نشان میدهد. این نمودار نشان میدهد که از نظر پاسخ دهندگان، استراتژی سبد کاربردهای موثر و مناسب برای سازمان مدیریت صنعتی، سبد با پتانسیل بالا میباشد؛ بنابراین فرضیه فرعی این تحقیق به اثبات میرسد.
کاربردهای با پتانسیل بالا، آندسته از کاربردهایی هستند که ارزش بالقوه بالا و استراتژیکی برای سازمان دارند اما هنوز این ارزش به اثبات نرسیده است.
نمودار ۱۱-۴- جایگاه استراتژیک سازمان مدیریت صنعتی در سبد کاربردها
۴-۳-۴- استراتژی توسعه سیستمهای اطلاعاتی
نمودار ۱۲-۴ جایگاه استراتژیک سازمان مدیریت صنعتی را در شبکه استراتژیک نشان میدهد. این نمودار نشان میدهد که از نظر پاسخ دهندگان، استراتژی توسعه سیستمهای موثر و مناسب برای سازمان مدیریت صنعتی، دو استراتژی نمونهسازی و پشتیبانی است. از این منظر فرضیه فرعی این تحقیق مورد پرسش قرار میگیرد و به طور قطعی به اثبات نمیرسد.
همانطور که از نمودار ۱۲-۴ نشان داده شده است، جایگاه استراتژیک سازمان مدیریت صنعتی از منظر تئوریک، ناهماهنگ با استراتژی و سبد کاربردهای متناسب آن میباشد و سازمان در این زمینه نیاز به بازنگری استراتژی خود دارد تا همراستا و هماهنگ با جایگاه استراتژیک فناوری اطلاعات آن باشد.