۲۰۱۱
به این نتیجه رسیده است که ساختار چند بعدی سایبرلوفینگ معتبر است،یافته های تحقیق در مورد شیوع سایبرلوفینگ نشان داد که همه فعالیت ها و رفتارهای ناشی از سایبرلوفینگ در بین محیط های کاری وجود دارد.
در نهایت در مورد جنبه های مختلف ،سهم مثبت سایبرلوفینگ زمانی که کارکنان از نظر احساسی و فیزیکی خسته اند، با شرط هوشیار بودن در این مورد،سایبرلوفینگ می تواند نتایج مثبت برای کارکنان و سازمان داشته باشد.
(( اینجا فقط تکه ای از متن درج شده است. برای خرید متن کامل فایل پایان نامه با فرمت ورد می توانید به سایت feko.ir مراجعه نمایید و کلمه کلیدی مورد نظرتان را جستجو نمایید. ))
۶
زوقبی دیگران
آیا شیوه های انضباطی ضد گشت زنی اینترنتی یک کپی و تکرار در یافته های تحقیقاتی است؟ (مطالعه اثرات استراتژی های اجباری در سوءاستفاده از اینترنت در محل کار)
۲۰۰۶
در این تحقیق به این نتیجه رسیدند که تا چه حد استراتژی های کنترل اجباری اخیر، رفتارهای منحرف در بکار بردن اینترنت در محل کار را که گشت زنی اینترنتی نام دارد، کنترل می کند. در نتیجه، به بررسی رابطه بین گشت زنی اینترنتی و سه متغیر اجباری کلاسیک یعنی: درک کنترل سازمانی(POC)، ترس از مجازات رسمی(FFP) و نزدیکی فیزیکی رهبری(LPP) که توسط کارمند احساس شود پرداختند. مدل تست شده حاکی از آن بود که برداشت از مجاورت فیزیکی رهبری(LPP) از هر دو متغیر دیگر یعنی POC و FFP موثرتر است و هر دو این متغیر ها نیز در جای خود بر سایبرلوفینگ تاثیر گذار هستند.
همچنین آنها به این نتیجه رسیدند که LPP یک عضو مثبت قابل توجه نسبت به POC و FFP است. علاوه بر این POC به نوبه خود گشت زنی اینترنتی را کاهش میدهد در حالیکه FFP آن را افزایش میدهد.
۷
بلانچارد و هنله
ارتباط فرم های مختلف سایبرلوفینگ : نقش هنجارها و منبع خارجی از کنترل
۲۰۰۸
نتایج این پژوهش نشان داده است که، سایبرلوفینگ رفتاری چند وجهی است که به احتمال زیاد پیش بینی می شود که برای آینده سازمان ادامه خواهد داشت. می توان انتظار داشت که برنامه های کاربردی فناوری همچنان رو به توسعه میباشد( به عنوان مثال پادکستها[۱۷]، دریافتهای ویدئویی[۱۸]، فضای شبکه[۱۹]) و تمامی آنها در محیط کار آماده هستند. این احتمال وجود دارد که سایبرلوفینگ نه تنها کمتر از قبل بلکه بصورت برجسته تر خود را نشان خواهد داد. بنابراین مدیران باید برای درک بهتر انواع سایبرلوفینگ و چگونگی درگیری کارمندان با آن و همچنین میزان اثرات منفی آن تلاش کنند و همچنین اجازه دهند که این مورد موجی خلاقیت کارکندان شوند و به آنها اعتماد کنند و مواظب بهره وری آنها نیز باشند.
۸
زوقبی و الیوارس
بازگرداندن گشت زنان اینترنتی به راه درست
۲۰۱۰
در این مقاله اینگونه مطرح میشود که با وجود استفاده شرکت ها از مکانیزم های کنترل جهت مقابله با پدیده سایبرلوفینگ این مورد هنوز هم از محبوبیت قابل توجهی در میان کارمندان برخوردار است و سیاست کنترل را مشابه با سگ ناتوان و بی عرضه ای می داند که سر و صدای زیادی دارد ولی نهایتا گاز نمی گیرد، و تنها در صورتی سیاست های کنترلی موثر هستند که با پیامد های تنبیهی همراه باشند.
۳-۱)مقدمه:
در این فصل ابتدا توضیح مختصری راجع به روش تحقیق داده وپس از ارائه مدل تحقیق به توضیح روش گردآوری اطلاعات، اعتبار آزمون، جامعه آماری، روش نمونه گیری و روش تجزیه و تحلیل اطلاعات پرداخته خواهد شد.
هدف این تحقیق بررسی پیامدهای مثبت سایبرلوفینگ در دانشگاههای بابل میباشد.
۳-۲) روش تحقیق
پژوهش حاضر از نظر هدف کاربردی و از نظر شیوه گردآوری اطلاعات تحقیق توصیفی از نوع همبستگی است. در ذیل به توضیح آنها پرداخته می شود:
۳-۲-۱) تحقیق کاربردی
هدف تحقیقات کارُبردی توسعه دانش کاربُردی در یک زمینه خاص است. به عبارت دیگر تحقیقات کارُبردی به سمت کارُبرد علمی دانش هدایت میشود( بازرگان، سرمد، حجازی، ۱۳۸۶ص ۸۱).
۳-۲-۲) تحقیق توصیفی
تحقیق حاضر، از آنجایی که هدفش تعیین پیامدهای مثبت یک پدیده که امروزه در سازمانها وجود دارد ، از نظر هدف، کاربردی و از نظر نحوه گردآوری اطلاعات توصیفی از نوع همبستگی است چراکه محقق در صدد بررسی و شناسایی رابطه بین سایبرلوفینگ و رضایت شغلی کارکنان همچنین افزایش تعهد کارکنان، کاهش استرس کاری و … میباشد.
۳-۳) متغیرهای تحقیق
در یک تحقیق برای پاسخ دادن به سوالهای تحقیق و یا آزمون فرضیهها، تشخیص متغیرها امر ضروری است. در این تحقیق سه نوع متغیر در نظر گرفته شده است.
الف) متغیر مستقل : یک ویژگی از محیط فیزیکی یا اجتماعی است که بعد از انتخاب، دخالت یا دستکاری شدن توسط محقق مقادیری را میپذیرد تا تأثیرش بر روی متغیر دیگر (متغیر وابسته) مشاهده شود.
ب) متغیر وابسته : متغیری است که تغییرات آن تحت تأثیر متغیر مستقل قرار میگیرد.
ج)متغیر تعدیل کننده: متغیرکیفی یا کمی است که جهت یا میزان رابطه میان متغیرهای مستقل و وابسته را تحت تأثیر قرار میدهد.متغیر تعدیلکننده را میتوان متغیر مستقل دوم نیز منظور داشت (بازرگان و دیگران، ۱۳۸۰: ۴۴-۴۳).
فعالیتها (اجتماعی، کسب اطلاعات و سرگرمی و فراغت) و رفتارهای سایبرلوفینگ (انحرافی، اعتیاد گونه، توسعه ای و بازیابی) متغیرهای مستقل و رضایت شغلی، تعهد سازمانی و عجین شدن با شغل متغیر وابسته در این تحقیق می باشند.
۳-۴)سوال ها اصلی تحقیق:
بین رضایت شغلی کارکنان و سایبرلوفینگ رابطه وجود دارد؟
آیا فعالیتهای سایبرلوفینگ با رضایت شغلی رابطه دارد؟
آیا رفتارهای سایبرلوفینگ با رضایت شغلی رابطه دارند؟
بین تعهد سازمانی کارکنان و سایبرلوفینگ رابطه وجود دارد؟
آیا فعالیت های سایبرلوفینگ با تعهد سازمانی رابطه دارند؟
آیا رفتارهای سایبرلوفینگ با تعهد سازمانی رابطه دارند؟
بین عجین شدن کارکنان با شلغشان و سایبرلوفینگ رابطه وجود دارد؟