۹۶/۰
۸۶/۰
۴.۴. نورم
بعد از انجام تحلیل مولفههای اصلی، شاخص های اصلی مربوط به ویژگیهای آنتروپومتریک، بیومکانیک، فیزیولوژیک، روانی و ناهنجاری های اسکلتی- عضلانی در سه گروه سنی مشخص شدند، سپس نورم مربوط به شاخص های اصلی مشترک در سه گروه سنی در این قسمت ارائه شده است . در تحلیل مولفه های اصلی از دوران واریماکس در تحلیل مولفه های اصلی استفاده شده است چون همبستگی بین مولفه ها در این روش نسبت به روش اریب بالاتر بود.
۱.۴.۴. نورم مربوط به شاخص های اصلی ویژگی های آنتروپومتریک دختران ۱۷ – ۱۵ ساله کدام است ؟
از بین ۴۵ پارامتر مربوط به ویژگی های آنتروپومتریکی محیط آرنج برای ۱۵ و ۱۷ ساله ها، ارتفاع عمودی نشسته و طول ساق پا برای ۱۶ و ۱۷ ساله ها شاخص اصلی شدند. قد، ارتفاع از زائده آخرومی تا زمین و فاصله دو بال شاخص اصلی مشترکی بین سه گروه بودند که نورم مربوط به آن ارائه شده است (جدول۲۱.۴).
(( اینجا فقط تکه ای از متن درج شده است. برای خرید متن کامل فایل پایان نامه با فرمت ورد می توانید به سایت feko.ir مراجعه نمایید و کلمه کلیدی مورد نظرتان را جستجو نمایید. ))
۲.۴.۴. نورم مربوط به شاخص های اصلی ویژگی های بیومکانیکی دختران ۱۷ – ۱۵ سال کدام است ؟
از بین ۹ پارامتر مربوط به ویژگی های بیومکانیکی تعادل پویا(نشستن و رفتن) برای ۱۵ و ۱۷ ساله ها، استقامت عضلانی(شنا سوئدی) و قدرت مچ دست برای ۱۶ و ۱۷ ساله ها شاخص اصلی شدند. ولی بین این شاخص ها، شاخص اصلی مشترکی نبود که نورم مربوط به آن ارائه شود.
۳.۴.۴. نورم مربوط به شاخص های اصلی ویژگی های فیزیولوژیکی دختران ۱۷ – ۱۵ سال کدام است ؟
از بین چهار پارامتر مربوط به ویژگی های فیزیولوژیکی که شامل سلامت فیزیولوژیکی، دوی ۵۴۰ متر، نبض در حالت عادی و نبض بعد از فعالیت بودند؛ شاخص نبض بعد از فعالیت، شاخص اصلی مشترک برای سه گروه سنی ۱۵،۱۶ و ۱۷ سال شد (جدول۲۱.۴).
۴.۴.۴. نورم مربوط به شاخص های اصلی ویژگی های روانی دختران ۱۷ – ۱۵ سال کدام است ؟
در پرسشنامه سلامت عمومی عملکرد جسمانی و در پرسشنامه تیپ شخصیتی نئو برون گرایی تنها شاخص های اصلی مشترک برای سه گروه سنی ۱۵، ۱۶ و ۱۷ سال بودند که نورم مربوط به آنها ارائه شده است (جدول ۲۱.۴).
جدول ۲۱.۴. نورم مربوط به شاخص های اصلی ویژگی های آنتروپومتریکی، فیزیولوژیکی، روانی و ناهنجاری های اسکلتی – عضلانی دختران ۱۵ تا ۱۷ سال
شاخص
رتبه درصدی
آنتروپومتریک
فیزیولوژیک
روانی
ناهنجاری های اسکلتی-عضلانی
قد
ارتفاع از زائده آخرومی تا زمین
فاصله دو بال
نبض بعد از فعالیت
عملکرد جسمانی
برون گرایی
شکم افتاده
زانوی ضربدری
۱۰۰
۴۰/۱۸۰
۲۰/۱۵۳
۷۰/۱۸۶
۳/۱۳۴